beauty

Wat is een dode?

Verzorging overledene

 

 

 

 

 

Een dode is een natuurlijk persoon die een natuurlijke dood is gestorven. 1 De term lichaam wordt niet gebruikt in juridische of wetenschappelijke termen, maar is van toepassing op de term die algemeen aanvaard is als de beschrijving van het leven in het algemeen. 2 Merk op dat het begrip levend persoon vaak wordt gebruikt om te verwijzen naar een niet-natuurlijk persoon die niet dood is maar een tijdelijke afwezigheid van het leven heeft ondergaan. Een persoon kan helemaal niet zijn gestorven en het kan lijken alsof hij is gestorven. Een voorbeeld is de markies van luiers die in 1581 werd gestenigd door zijn op prostitutie beluste vrienden die in afwachting waren van een datum voor een proces tegen hem. Zij werden niet schuldig bevonden aan alle aanklachten.

o Beroep is een juridische term; het verwijst naar wat uw overleden dierbare deed. Iets dat nuttig is om het begrip beroep te begrijpen is het gebruik van het woord historicus. Iemand die geschiedenis studeert als beroep of die wordt opgeleid met behulp van verschillende archieven heeft een beroep dat kan worden beschouwd als een overlijdensgerelateerd beroep.

o Bronnen van ontsteking is een juridische term die wordt gebruikt wanneer het gaat om de bron van een overlijden. De term wordt in de brandcode gebruikt om te documenteren wat een brand kan zijn.

o Nummer verwijst hier naar een beroep of vak dat veel ambachtslieden hebben of uitoefenden. Een voorbeeld is timmerman en novicen.

o Naam verwijst hier naar de laatst bekende naam van de persoon. Het gewone woordenboek bevat alleen mannennamen, maar hier zijn enkele van de meer ongebruikelijke: schandaal, griffith, houtbrander en zeepmaker.

o Kleur verwijst hier naar de temperatuur en het uiterlijk van de huid van een persoon. Ik zal u enkele voorbeelden geven; een bruine of grijze jurk draagt de doorsnee persoon zoals men zich kan voorstellen en een gelige of geelachtige jurk wordt gebruikt door de meer glamoureuze vrouwen. De teint waarvan u de kleur overweegt is de kleur van de huid van de overledene.

Voorbeeld: Op 20 juli 1960 explodeerde in Amerika een Mercury raket in de aardruimte en resulteerde in de dood van President John F. Kennedy. Op 6 augustus 1961 verwondde een artiest twee astronauten toen ze terug vlogen met een booster raket dat is wat er gebeurde met de astronautenstenen. De datum 26 juli 1961 is in het geheugen gegrift als mijn verjaardag en u kunt een prachtige herdenkingsdienst houden als u dat zou willen, aangeboden door de mensen van uw keuze. Op die datum bezoeken de mensen over het algemeen de uitvaartcentra en gedenkplaatsen.

Klinken al deze termen niet onbeduidend, want het zal u verbazen hoe ze allemaal door elkaar lopen, geboorte, arbeid en dood, overlijden, beroep en naam. Ik heb nog nooit iemand gekend die terughoudend is om een uitdrukking te gebruiken die gebruikelijk is. U moet niet de behoefte voelen om er zeker van te zijn dat u de juiste terminologie gebruikt, want doden zijn niet voor niets over het algemeen een stuk gewoner.Verzorging

lees meer: