entertaiment,  Entertaiment en uitgaan

Hoe uw coaching te definiëren

Helium ballonnen Tilburg

 

Tijd voor de formele definitie.

Helium ballonnen zijn een vaardighedenpakket dat een geïntegreerde benadering is van het identificeren van kernbehoeften, kandidaat-sterkten en gerichte oplossingen, het gebruik van verschillende vormen van communicatie, en het ondersteunen van goederen en acties voor het grootste voordeel voor een cliënt, op een manier die cliëntgericht is.” (J Jacobson & Martin, 2012)

Als coach kunt u uit verschillende technieken en methoden kiezen, en wel eenvoudigweg omwille van uw persoonlijke stijl en uw leervoorkeur. Dus, wend je tot het boek; dit is hoe je beslist om je coaching te definiëren en te definiëren. Life coaching kan een te brede term zijn en niet de ware breedte en diepte van mogelijke stijlen en technieken omvatten, en daarom zou je het kunnen definiëren met een type of op gebeurtenissen gebaseerd label als executive coach, leider coach, de baas over mijn dieet coach, een carrière coach, een executive coach, business coach, strategie coach, mijn vertrouwen coach, leiderschap coach, enz. Nogmaals, dit zou te breed kunnen zijn, en daardoor je verdere gebruik van het veld beperken, en je zou kunnen veroordelen tot het vergroten van de kans een ongekwalificeerde coach te worden.

Een zeker deel van de executive coaches, leader coaches, executive coaches, leiderschapscoaches, executive coaches, strategiecoaches, business coaches, bedrijfscoaches, psychologiecoaches, industriecoaches, life coaches, psychologiecoaches, executive coaches, business coaches, life coaches, coachingscholen, enzovoort zal door deze definitie worden uitgedaagd, maar er toch aan vasthouden als een premisse van life coaching. Hoewel er enige coachingsliteratuur is geweest die naar dit type van coaching verwijst, erkent het tot op zekere hoogte het belang van het uitzoeken van de kerncompetenties van een life coach, en zou daarom de vraag kunnen introduceren “wat is een coach?” Hoe zit dat nu?

Wat moet ik loslaten?

Wat je loslaat kan zijn:

Hoewel er maar zoveel te zeggen valt dat men een geweldige tijd kan hebben met coachen en er klaar voor is of niet, of dat men gewillig op zoek kan gaan naar een betere baan of professionele relatie; maar wat heb je tot nu toe geleerd?

Een rijtuig van een modeljaar

Wat moet er in de gereedschapskist* van een modeljaar Coach zitten?

Dit alles gezegd zijnde, zou het in dit stadium van onze collectieve evolutie van coaching nuttig zijn een model van life coaching te ontwikkelen dat kan worden voorgelegd aan jonge aspirant-coaches die zij als potentiële cliënten kunnen beschouwen. Of het nu gaat om ( Phoenix Kindercoaching, individueel, team, klein bedrijf, executive, corporate, de hele wereld die coachopleiding omvat, evenals sportcoaching enzovoort, op een andere manier.

Lees meer

Ballonnenboog 

Helium ballon