Algemeen

Hoe ontwikkel je effectieve Mobiliteitsadvies?

Mobiliteitsadvies

 

Mijn eigen leraren leerden me te schrijven en te spreken “het is voor mij bestemd!” Ik wilde leraar worden. Dat was mijn passie. We wilden onze studenten echte waarden bieden, hen helpen succes te behalen en voldaan te zijn. Dat was de belangrijkste reden om les te geven in kleinere klassen. Dus, als ik zeg: “Het is jouw taak om mensen op weg te helpen…” Wij als coaches, de werkers in ons kantoor hielpen…Ik heb de ervaring om te weten dat mensen meer zijn dan wat ze lijken – er zijn meer dimensies van hun wezen en ik probeerde die kennis met hen allen te delen.

Om te zeggen dat dit niet werkte, zou ik zeggen dat het een dwaze wens was.

In mijn Mobiliteitsadvies coaching zeg ik dat het een verre wens was die, als hij gerealiseerd was, veranderd zou hebben wat we kunnen doen. Toen ik leraar was, keek ik naar een paar leraren, mijn eigen leraren en ik zei: “kijk eens hoeveel ze veranderd waren voordat ik kwam. Ze waren zulke aardige mensen, ze investeerden hun tijd in de andere mensen en ze waren niet egoïstisch. Ik wil hetzelfde.” Ik probeerde na te volgen wat ik hen zag doen.

Als coach keek ik naar de ervaringen van andere coaches en ik zei: “Hoe kunnen we het gedrag van deze andere docenten kopiëren?” Wat wij willen doen, is het coachingsmodel creëren en de principes volgen en de leerlingen van een lager niveau het model laten begrijpen en dan weten we misschien wat ze doen en hoe wat ze doen creatief in hun voordeel of zelfs in hun voordeel kan worden gebruikt.

We moeten creatief zijn, kijken naar de realiteit, kijken naar de resultaten, kijken naar wat we willen bereiken. Hoe we denken en hoe we ons voelen is een groot deel van de relatie. Dat is wat we moeten beheersen.

Een ander deel is het vermogen om de relatiestatus te bekijken aan de hand van de lessen van ons leven en daar moeten wij iets van leren. We moeten de vaardigheden van vandaag ontwikkelen en het belangrijke deel daarvan is de manier waarop we betere coaches zullen worden. Om meer te leren hoe we effectieve modellen kunnen ontwikkelen. (We moeten creatiever zijn, ons hoofd optillen en het grote geheel zien.) En om creatief te zijn in het vinden van manieren om onze ervaring te gebruiken om anderen te helpen.

Het ontwikkelen van effectieve relaties is een van de belangrijkste onderwerpen. Het proces is Wooden, Jones, curves. Het is een proces in zijn successen en in zijn mislukkingen, van veranderen en verbeteren. Nogmaals, om creatief te zijn moeten we een nieuwe visie voor de toekomst hebben en het vermogen om visies te creëren. Soms betekent een te grote visie en te weinig tijd onzekerheid omdat mislukking steeds meer creëert ten gunste van het vinden van de juiste balans en het gewoon doen!

Ik vertel de mensen dat er een grotere wereldwijde bibliotheek van bibliotheken is en hoe meer boeken we vullen, of hoe meer stukken informatie we ontwikkelen, tot het punt dat we in grote gunst zijn met de juiste en juiste informatie.

Lees meer

Mobiliteitsadvies

Elektrisch wagenpark

Comments Off on Hoe ontwikkel je effectieve Mobiliteitsadvies?