Algemeen

Hoe gebruik je een nagelstudio?

Nagelsalon Houten

 

Vele jaren geleden waren manicuristen vooral vrouwen, die in een schoonheidssalon of spa werkten. Tegenwoordig maken echter steeds meer mannen gebruik van de nagelverzorging door manicuristen. Volgens de American Society of Professional and Aesthetic Plastic Surgeons (ASAPS) zijn manicuristen een van de snelst groeiende bedrijven in de Verenigde Staten. Gemiddeld geven manicuristen zo’n 36.000 behandelingen per jaar.

Terwijl nagelsalons en spa’s verwarmde stenen aanbieden voor hand- en voetmassages, gebruiken manicuristen een wetenschap die in de loop van honderden jaren is ontwikkeld om de stenen veilig te verwarmen en de nagels te modelleren. Voor dit proces wordt speciale nagelapparatuur gebruikt. De keramokinetische thruster is zo’n apparaat. Het is een speciaal ontworpen keramische gloeidraad die de lijmcontainer verwarmt en de vloeistof op basis van keratine naar binnen trekt. Keratine zorgt voor een zeer sterke en duurzame hechting, net als acrylnagels

Manicuristen werken om het uiterlijk van uw nagels te verbeteren en om uw handen en voeten er mooi uit te laten zien. In principe modelleren manicuristen de kunstnagels om ze een natuurlijker uiterlijk te geven. Voor dit proces gebruiken ze dingen als aceton, olie en formaldehyde. Na verloop van tijd zullen de resultaten steeds natuurlijker worden. Hoewel veel mensen nagelchirurgie enige tijd uitstellen, is er geen reden om het nog langer uit te stellen.

Een nageltechnicus verwijdert oude dode huidcellen met een acetonoplossing. Dit is een belangrijke stap om alle dode huidcellen te verwijderen die nog niet verwijderd zijn door andere behandelingen. De nagelriem wordt ook aan de onderkant gereinigd. Typisch zal de nagelriem tonen om het uiterlijk van de nagels te verbeteren. Om dit te doen kan een operatie nodig zijn, zowel aan de nagel als aan de nagelriem. Zodra de nagelriem op zijn plaats zit, wordt een nieuw laagje huid aangebracht en wordt het teveel weggesneden.

Traditionele methoden vereisen dat de gebruiker naar de plaatselijke spa gaat voor een professionele manicure. Zij moeten hun eigen gereedschap meebrengen om de nagels zelf te kunnen bewerken. Vandaag echter, met een overvloed aan beschikbare apparatuur en een overvloed aan opleidingsbronnen, kunnen nageltechnici de knepen van het vak zelf leren en kunnen ze vaak aanbieden om tegen een kleine vergoeding een bestaande manicure uit te voeren. Ze kunnen werken aan het verstrekken van hun klanten met hand-en voetmassages, pedicures, en manicures. Het is een goed idee om uw technicus te vragen of zij enige vorm van nagelverzorgingstherapie aanbieden. Dit zal u helpen om u meer fluorbewust te voelen en ervoor te zorgen dat uw volgende manicure niet ten koste gaat van uw portemonnee.